Nene Hatun Anaokulu
MUSTAFA KEMAL MAH.686/35Sk. No2/1 BUCA / İZMİR

VİZYON

Nene Hatun Anaokulu; Okul öncesi Eğitim programı rehberliğinde,alternatif eğitim uygulamalarının ve değerler eğitiminin de uygulandığı bir eğitim ortamında,kendine güvenen,ilköğretime hazır,temel yaşam becerileri kazanmış çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Nene Hatun Anaokulu öğrencileri;Bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz-disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuzda;Başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes,anaokulumuzu ziyaret edebilir.Anaokulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ortam sunmaktayız. Nene Hatun Anaokulu, Okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip edip,yetişkinlere de eğitim koşullarına uygun bilgi veririr.

Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM SABAH VE ÖĞLE DEVRELERİ ŞEKLİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

İKİLİ EĞİTİM SABAH VE ÖĞLE DEVRELERİ ŞEKLİNDE EĞİTİM-ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

SABAH DEVRESİ GİRİŞ:07-50/ÇIKIŞ:12-50 ÖĞLE DEVRESİ GİRİŞ:13-00/ÇIKIŞ:18-00

DOĞAL GAZ

ÖĞRENCİ SERVİS FİRMALARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIMAKTADIR.

ADSL (1 Mbit)

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 4 KM İL MERKEZİNE 10 KM MESAFEDEDİR.

MUSTAFA KEMAL MAHALLESİ 686/35 SK. NO:2/1 BUCA-İZMİR